(+45) 62 22 82 43 dronningemaensauto@gmail.com
Motorrens – hvorfor??

Ligeså vel som filtret på en vandhane kan kalke til, hvis man ikke afkalker det, kan bilens motor også stoppe til. Under kørslen efterlades sod og affaldsstoffer i motoren, som bl.a. aflejres i indsugning, på ventiler, indsprøjtningsdyser og EGR-ventilen. Hvis du glemmer at rense motoren, kan det resultere i motorfejl.

Selv nye biler har behov for motorrens, da motoren soder hurtigere til end ved ældre biler. Det skyldes at dele af udstødningsluften genanvendes for at skåne miljøet, hvilket så resulterer i tilsodning af motoren.

Det er derfor en god ide at få renset motoren jævnligt. Vi anbefaler for ca. hver 60.000 km.

Hvordan udfører vi motorrens?

Vi tilkobler vores rensemaskine til bilens motor. Rensemaskinen sender rensevæske direkte ind i motorens indsugningssystem imens motoren kører med koncentreret rensevæske på indsprøjtningsdyserne. Rensevæsken fjerner affaldsstoffer og sodaflejringer, så din motor får en dybdegående indvendig rens. Bilens dyser bliver renset, så indsprøjtningssystemet fungerer optimalt igen.

Vi bruger Würths WIC- og WAC-maskiner, da Wûrth har mange års erfaring med additiver og motorrens, og har gennemtestede produkter.

Fordele ved motorrens

Øget trækkraft da en renset luftindsugning betyder at motoren kan yde mere.

Bedre brændstoføkonomi, da en tilsodet motor har nedsat ydeevne og bruger mere brændstof.

Mindre forurening, da et renset brændstofsystem giver en renere udstødningsluft.

Dyrer reparationer undgås, da der er mindre risiko for at fx. partikelfiltre eller EGR-ventiler tilstoppes. Det kan i sidste ende betyde, at:

Motoren lever længere!

PRIS KUN 1.595 kr.